Bamboo Interior by Askogeng

Bamboo Interior by Askogeng

Sommige mensen creeeren toch zoveel moois, zoals dit stel Kine en Kristoffer. De ontwerpers en makers van bamboo keukens en andere prachtige items. Allemaal substainable en fraai vorm gegeven in al zijn eenvoud. En daar houden we van, tenminste ik hou ervan, deze stijl zal mij nooit vervelen.

Daarom hou ik ook vast aan mijn eigen unieke fotografie en illustraties voor wat betreft mijn webshop en mijn inrichting. Simpele en tijdloze exemplaren waar je jarenlang plezier van hebt.

Ik zal nooit over de top gaan, hooguit een a twee uitschieters zoals een bijzonder familiestuk of iets van de kringloop.

Deze twee designers maken van een ikea keuken een design keuken, zonder dat je het woord design eigenlijk hoeft toe te passen. Het is gewoon mooi, tijdloos mooi.

Stel dat ik nog eens een nieuwe keuken zou willen, wat ik heb vind ik nog steeds prima, dus we laten het zo. Maar afijn… dan weet ik mijn adres inmiddels.

Elisabeth Heier uit Noorwegen, die eerder een blog over mijn prints Via Martine schreef, heeft ook een prachtige keuken van Askogeng in haar nieuwe appartement. Zoals haar minimalistische smaak is, is ook haar keuken, tijdloos mooi.

Leuk een stel, met deze drive, wie raakt er niet verliefd op hun zelf gemaakte en zorgvuldig geselecteerde items.

Fijne week,

Martine X

Bron en fotografie: Askogeng 

Select language