“Blogger in the Picture”

“Blogger in the Picture”

Al geruime tijd volg ik diverse bloggers, in Nederland en uit het Buitenland. Ik vind het leuk om er af en toe eentje aan jullie voor te stellen.
De tweede blogster komt ook uit het Buitenland. Sorry maar in Nederland heb ik zoveel lieve en goede blogsters die ik in de belangstelling wil zetten. Daar moet ik echt voorzichtig mee zijn.
De meeste van jullie weten dat de Scandinavische bloggers erg goed zijn met interieur maar deze Poolse dame weet er ook alles van. Ik heb het over de zeer vriendelijke Agnie Szka van Agnetha Home
Zij maakt werkelijk fantastische foto’s, alleen dat is al een genot om naar te kijken. Verder maakt ze leuke dingen voor haar huis.  Ze wilde heel graag meedoen met ‘Blogger in the Picture’ want ze deelt graag met andere bloggers gezamenlijke interesses en wil graag met creatieve, zinvolle mede-bloggers kennis maken uit de grote blog-wereld.  Ik deel haar blog graag met jullie.
Hieronder wat foto’s van haar blog en de link. Geniet ervan! Agnetha Home

For some time I follow several bloggers in the Netherlands and from abroadI like to introduce sometimes a blogger to you.
The second blogger‘s from AbroadSorry but in the Netherlands I have so many sweet and good bloggers I want to put in the spotlightI must really be careful.
Most of you know that the Scandinavian bloggers are very good with interior but also this Polish lady knows about itI‘m talking about the very friendly Agnie Szka van Agnetha Home
She makes really great picturesthat is already a pleasure to watchFurthermore, she makes nice things for her houseShe really wanted to join “Blogger in the Picture” because she likes to share with other bloggers shared interests and wants to meet creativemeaningful cobloggers from this big blog world.

I like to share this blog with you.
Here are some pictures from her blog and link. Enjoy it! Agnetha Home

Select language