Blogger in the picture: Anya Adores

Blogger in the picture: Anya Adores

Al geruime tijd volg ik diverse bloggers, in Nederland en uit het Buitenland. Ik vind het leuk om er af en toe eentje aan jullie voor te stellen.
Dit deed ik eerder niet want ja, als je nog niet zoveel volgers hebt, heeft dat weinig zin. Is voor de blogger die ik voorstel ook niet zo leuk.
Ik begin met een blogster uit het buitenland.
De enorm vriendelijke Anya Adores uit Kopenhagen heeft zo’n leuk blog! De moeite waard om deze te bekijken. Toen ik haar vroeg of ik een post over haar op mijn blog mocht plaatsen, reageerde ze zo enthousiast en spontaan! En dat met meer dan 700 volgers op haar blog… nou ik voel mij vereerd dat ik over haar mocht schrijven. En ik deel dit graag met jullie.
Hieronder wat foto’s van haar blog en de link. Geniet ervan! http://anyaadores.blogspot.nl/

For some time I’ve been following now several bloggers in the Netherlands and from abroad
I like to introduce sometimes a blogger to you. This I did not before becauseif you do not have many followersit has little meaningFor the blogger that I propose it isn’t also.
I start with a blogger from abroad.
The extremely friendly Anya Adores from Copenhagen has a nice blogWorth to watchWhen I asked her if I may place a post about her on my blogshe responded so enthusiastically and spontaneouslyAnd with more than 700 followers  Well I feel honored to write about her and I like to share it with you.
Here are some pictures from her blog and link. Enjoy it
http://anyaadores.blogspot.nl/

Select language