Blogger in the picture “COOS-JE”

Blogger in the picture “COOS-JE”

Deze keer een Nederlands blog van een inmiddels via internet bevriende blogster en binnenkort ondernemer. Want Stephanie van COOS-JE gaat een webshop (1 maart a.s.) openen met Home en een aantal Lifestyle producten.
Ben ontzettend benieuwd wat COOS-JE allemaal via haar webshop gaat verkopen. Ze laat via twitter regelmatig haar ingekochte merken zien. Dat ziet er veelbelovend uit.

Stephanie was zo’n beetje een van mijn eerste volgers op mijn blog. En motiveerde en inspireerde mij om door te gaan. (Meer blogvolgers doen dat en daar ben ik iedereen heel dankbaar voor) In het begin ben je erg onzeker en weet je niet zo goed wat mensen van je blog vinden. Maar inmiddels ben ik wat verder, met al 75 volgers op mijn blog, 587 volgers op instagram en heb diverse lieve blogvriendinnen om me heen. En het wordt steeds leuker.
Stephanie heeft ook een kleine mini-meet-the-blogger ontmoeting geregeld met een aantal bloggers. Hier had ik al eerder een post over geschreven, ik denk dat de volgende meeting massaler wordt. Het wereldje is redelijk klein en iedereen wil elkaar een keer ontmoeten. Zo gaat dat.

Als ik iets voor mijn huis wil kopen of een kadootje nodig heb, ga ik eerst bij mijn twittercontacten kijken. En hun webshops. Zo heb ik onlangs nog een prachtige cowl gekocht bij Nelleke van Simpel&Leuk. Maandag besteld (mijn fout, beetje te laat) maar ik had deze vrijdag in huis voor de verjaardag van mijn dochter. Tsjonge wat een service. En dat is nu juist zo leuk, je kent elkaar een beetje of meer. Dus de gunfactor ligt hoog.

Hieronder wat foto’s van Stephanie’s blog, van haar eigen inrichting en wat foto’s van de spullen die binnenkort te koop zijn in haar webshop (klik op deze link)  COOS-JE (www.Coos-je.nl)
Ik kijk er naar uit wanneer Stephanie’s webshop open gaat!

Stephanie’s huis. (Overigens is dit gele tafeltje inmiddels zwart geschilderd)
Select language