Blogger in the picture Elvera van Elv’s

Blogger in the picture Elvera van Elv’s

Vandaag mijn blog- en instagrammaatje Elvera van het prachtige blog Elv’s.
Eigenlijk ben ik niet erg verrassend met mijn post, want veel van jullie of waarschijnlijk al mijn bloglezers kennen het blog van Elvera natuurlijk al.
Elvera heeft een minimalistische smaak, waarbij ze vooral zwart-wit-grijs en hout gebruikt voor haar interieur. Ze maakt prachtige foto’s in haar huis en ook op instagram laat ze de mooiste plaatjes zien. Onlangs was er een instagramlunch waarbij een IG-vriendin zei, dat ik en nog een aantal IG-ers een bepaalde stijl zouden hebben met hun foto’s, dat er een ‘merkje’ / ‘handtekening’ op staat.
Zo had ik dat zelf nooit bekeken. Maar ze heeft gelijk, ik weet ook vaak in een oogopslag dat de foto van Elvera is.
Ze is een enorme inspiratie voor mij en heeft mij in het begin en nog steeds alleen maar gestimuleerd op instagram. Weliswaar hebben we beiden een eigen stijl. Maar we motiveren elkaar.

Select language