Blogger in the Picture ‘Michelle Halford from The Design Chaser’

Blogger in the Picture ‘Michelle Halford from The Design Chaser’

Dit keer gaat het over Michelle van The Design Chaser, TDC

Ik ken Michelle van onze connectie op Instagram waar ze ons inspireert met haar huis in Scandinavische stijl en de samenwerkingen die ze heeft met mooie merken.

Ook haar blog is erg inspirerend en fijn om te lezen.

Vorige week luisterde ik naar mijn wekelijkse podcast IMPRINT  van Natalie Walton en deze keer koos ik voor het interview wat ze had met Michelle. Erg leuk om de stemmen van deze beroemde interieur dames te horen. Het inspireert me als ik hoor hoe bekend ze zijn geworden in deze interieur wereld, waar vandaag de dag bijna elke vrouw zich interieur stylist noemt.

Mijn passie voor interieur, architectuur, design, styling en eigenlijk alles wat met interieur en exterieur te maken heeft, loopt als een rode draad door mijn leven.

Ik lees erover, luister en kijk ernaar, maar wel het liefste wat het meest bij mij past op dit moment. Ik probeer mijn huis eenvoudig en minimaal te houden, iets waar Michelle ook de voorkeur aan geeft. Op mijn weg naar een nog meer minimaal en tijdloos interieur is zij een goede gids.

Michelle’s huis wordt vaak gepubliceerd in magazines en op blogs. Ze heeft een rustige sfeer in haar interieur wat veel mensen aanspreekt. 

Hieronder vind je enkele foto’s van haar blog en Instagram 

Michelle bedankt voor je inspiratie en altijd vriendelijke interactie die we hebben op Instagram.

Fijne week, Martine X

Bron Michelle Halford from the Design Chaser

Select language