Blue kitchen inspiration

Blue kitchen inspiration

Op Pinterest zag ik deze donkerblauwe keuken voorbij gaan.
Dit huis is te koop en staat op een Makelaarssite in Noorwegen. Mooie beelden en alles gedetailleerd omschreven. Lijkt of alle huizen die daar worden aangeboden, allemaal eerst gestyled worden voor het op de foto worden gezet. En wel door een goeie fotograaf uiteraard.
Misschien een tip voor Nederlandse Makelaars. Standaard meenemen in hun verkooppakket. Ik weet zeker dat het werkt.
Ik wilde al voordat het vak gelanceerd werd verkoopstylist worden.
Zou wel eens een bezempje halen door, in mijn ogen, verkeerde keuzes en te volgepropte woningen. Is er helaas nooit van gekomen. Toen ik 12 jaar was, wilde ik Architekt worden. Als 18 jarige etaleur. 15 jaar geleden keek ik een jaar lang elke dag naar de Artemis Opleiding.
Ik krijg dikwijls via Instagram of mensen die mij ontmoeten, de vraag of ik Stylist en Fotograaf ben. Nee, maar het gaat als een rode draad door mijn leven.
Mooie dingen om mij heen zie ik nu eenmaal graag!

Select language