Carrie in the House

Carrie in the House

Eindelijk heb ik haar, CARRIE, de naam alleen al. Wat een leukerd, en dat is ze.
Wat een fraai vormgegeven lamp van MENU. Overal neer te zetten en ze is oplaadbaar.
Dus met een warme zomeravond kan de lamp zo mee naar buiten als je gaat zitten met een kopje koffie. Ik zie het al helemaal voor me.
Wat betreft de komende, donkere maanden is ze ook gezellig. Overal in huis kun je met Carrie extra licht en sfeer creƫren.
De lamp, welke je in drie verschillende lichtstanden kunt zetten, zit mooi vorm gegeven in zwart staal met een prachtig hengsel. Verder is ze oplaadbaar, ook via je computer natuurlijk. Dus gelijk sfeer bij je werkplek. Ik heb haar op mijn zwarte salontafel staan, maar ze gaat ook gemakkelijk mee naar een ander plekje. Eigenlijk gewoon heel handig zonder snoer.
Met Carrie van is mijn lampencrush weer even gesust, ik vond haar bij Flinders, ze zitten bij mijn bedrijf in Zaandam (Via Martine) om de hoek. De winkel is gevestigd in een mooi, oud industrieel pand met prachtige design meubels en accessoires.
Regelmatig neem er ik er een kijkje, online kun je natuurlijk ook alles zien. Maar in real life lijkt alles nog mooier. Alles wordt goed gestyled wat ik zeker niet onbelangrijk vind.

Eind van deze maand staat er een binnenkijker op de planning in ons huis. Altijd weer spannend. De vorige keer is alweer twee jaar geleden.
Geniet van de komende herfst tijd die gaat komen, lekker naar het bos en dan thuis met een warme chocomel op de bank opwarmen.

Hele fijne week!
Martine X
Select language