Foodstyling op Instagram

Foodstyling op Instagram

Foodstyling op Instagram kan zo verschrikkelijk mooi en leuk zijn om naar te kijken.
De composities en kleuren worden prachtig verwerkt in mooi plaatjes. Ik hou er van en het geeft een stimulans er zelf mee te beginnen.
Volgens mij ligt hier een kans voor veel eigenaren van lunch- en restaurant gelegenheden om hun menukaart te fotograferen en dit via social media te delen. Maar ook voor liefhebbers van food en koken.

 

Onlangs was ik met een aantal Instragrammers op pad in Amsterdam waar we bij een prachtig gestylde lunchgelegenheid hebben koffie gedronken met wat lekkers. Later op Instagram bekeek ik hun Instagramfeed maar wat ik zag was niet in verhouding met wat ik in werkelijkheid had gezien. Dat is toch jammer, want Instagram heeft naar mijn mening een grote toegevoegde waarde wat betreft marketing.

 

Het ervaren en beroemde team van Bloesem geeft een foodstyling workshop in maart in Amsterdam. Zara S. van het Bloesem team en Tricia Toh een ervaren Instagammer, leren je alles wat betreft foodstyling en de fijne kneepjes van het vak. Volgens mij maakt het niet uit of je ervaren of een starter bent, het is altijd leerzaam.

 

Ben je gek op fotografie & foodstyling en wil je dit beter met je mobiel onder de knie krijgen? Misschien wil je dan naar de workshop Instafood Foodstyling & Mobile Photography bij het Bloesem Team.

 

Waarschijnlijk zien we elkaar daar.

 

Fijne week!

Select language