Grand Designs in London

Grand Designs in London

Ik kijk weinig TV.  
Er zijn namelijk niet zo heel veel programma’s die ik leuk vind. Maar als ik graag iets wil zien dan eis ik dat beeldscherm op. In een gezin met 5 personen moet je dat soms doen. 
 
Zo kijk ik bijvoorbeeld wel graag naar het programma Grand Designs uit Engeland met presentator Kevin McCloud. 
De meest bijzondere bouwprojecten komen er voorbij en de mensen zijn enorm gedreven om hun doel te bereiken. Daar hou ik van. 
Alleen bij de meeste huizen die dan eindelijk klaar zijn, is de inrichting helaas niet altijd even interessant. Bij het huis wat ik je hier laat zien is dit gelukkig wel goed gelukt. 
 
De mensen die dit huis lieten verbouwen en waarin ze ook zelf geklust hebben zijn interieur ontwerpster Beth Dadswell van Imperfect Interiors en haar echtgenoot Andrew Wilbourne uit London met hele aparte ideeën en idealen. Beth deed zelf het gehele interieur ontwerp van deze prachtige ruimte. 
 
De inspiratie voor de tuin haalden ze uit Parijs waar je verscholen binnentuinen kunt vinden. 
Daarnaast is Beth interieurarchitect en weet dus alles goed toe te passen.
Het meest bijzondere vind ik het gebruik van de kleuren, de mooie materialen en de eenheid. Het is op elkaar afgestemd. De verlichting, kranen, kasten, tegels, muren, deurgrepen etc. alles zorgvuldig uitgezocht en op de juiste manier verwerkt in dit huis. 
 
De werkkamer van Beth is een lust voor het oog, klaar voor voldoende creatieve opdrachten. 
En de tuin is een plaatje vol met hortensia’s, clematissen, salvia’s, grassen, heesters en bomen in potten en grote vaten. Wat een idee om zo een groene oase van rust te creëren. 
Ik ben verliefd op dit huis! 
 
Fijn weekend, 
Martine X
Select language