Het is gelukt!

Het is gelukt!

Nou, daar ben ik weer met een foto op mijn blog… pfff.. sorry maar ik had dus problemen met mijn opslagcapaciteit en raakte lichtelijk in de stress. Ik ben mijn blog gestart tijdens de vakantie van de kinderen. Op tijd uit bed en maar proberen en uitvogelen. En ineens lukt het en ga je verder. Ook op twitter ga je verder.
Dan heb je ineens zomaar meer dan 50 volgers die het leuk vinden om je post te lezen. Twee bloggerawards..  En toen.. opslagcapaciteit!
Ik ben gaan vragen en iedereen reageerde zo lief en betrokken. Wat zijn alle bloggers toch attent naar elkaar. Dat is echt bijzonder, waarvoor nog mijn enorme dank naar jullie. Echt heel lief! Vervolgens ben ik met de steekwoorden en kreten via twitter en mail aan de slag gegaan.
Ik heb nu mijn foto’s in picasa opgeslagen. Weet half nog hoe het werkt en waar alles wordt opgeslagen, maar dat is voor later zorg. Eerst hier gelukkig weer wat foto’s, zonder dat ik ruimte heb hoeven bijkopen. Foto’s zijn verkleind naar normaal, ik gooide alle afbeeldingen voorheen zo onbewerkt op mijn blog. Onkunde.. geef het maar een naam. Ik ben blij dat ik weer een post hebben kunnen plaatsen. Ik hoop dat de volgende ook nog goed gaan. Wish me luck!
Een hele fijne Sinterklaasavond!!
(ps. ik sta met mijn instacorner op het geweldige blog van Elvera )http://elv-s.blogspot.nl/

Select language