Natalie Walton of Imprint House

Natalie Walton of Imprint House

Natalie is een interieur stylist, designer en schrijfster.
Met haar bedrijf Imprint House, een design studio en online shop gevestigd in Australie, helpt ze mensen het alledaagse te verbeteren.

Deze ideeen zijn verzameld in haar boeken ‘This is Home: The Art of Simple Living’ en ‘Still: The Slow Home’. Beiden boeken heb ik al geruime tijd in mijn bezit en om eerlijk te zijn, ik lees en bekijk ze steeds opnieuw.

De huizen en bewoners die hierin gefotografeerd staan geven mij zoveel motivatie om mijn eigen huis niet perfect te laten zijn. Het mag hier en daar butsen vertonen en er mag geleefd worden. Ook de spullen die je hebt hoeven echt niet trendy te zijn, wees creatief met wat je bezit. Mix oud met nieuw, vintage met design. En ook dit hoeft niet duur te zijn. Het is eigenlijk
precies zoals ik het graag zie. Eigen, persoonlijk zonder al teveel afleiding. Want ik zie het ook graag rustig en simpel.
Gebruik spullen waar jij blij van wordt. Wat fijn voelt of gewoon praktisch is. Het laatste is iets waar ik van hou en bijna altijd hanteer. Wanneer ik iets mooi vind maar totaal niet praktisch komt het meestal niet in huis.

Naast de boeken luister ik tegenwoordig podcasts op weg naar mijn werk en ook die van Natalie Walton luister ik heel graag. Zo luisterde ik de laatste keer de podcast met daarin Michelle van The Design Chaser. Ik ken Michelle natuurlijk al een tijd van haar blog en Instagram, maar de stem achter dit alles is toch bevestigend van hoe ze is. Rustig en beheerst komt ze over, precies zoals ik dacht. Daarnaast is het gewoon fijn om ook de conversaties te horen van deze inspirerende
vrouwen. Hoe ze hun werk met het gezinsleven combineren, wat belangrijk is voor ze, en wat hun bezig houdt.

Zo heeft Natalie een strakke planning en wil ze graag in de zomervakantie altijd voor haar gezin klaar staan. Dus de werkzaamheden probeert ze zo in te plannen dat het voor de zomervakantie gedaan is, of anders daarna. Vind dit een mooi streven. Zo zijn er meer tips van diverse ondernemende vrouwen te beluisteren. Ik zou zeggen luister eens en de boeken van Natalie zijn waanzinnig.

Fijne week, Martine X

Select language