Nieuwe lamp op mijn forex collage.

Nieuwe lamp op mijn forex collage.

Even geleden had ik leuk mailcontact met Industriele Lampen.

Zij hadden mijn blog gevonden en gevraagd of ik wilde bloggen over industriele lampen.
Aangezien ik een serieuze lampentik heb, was ik gelijk om, na het zien van hun prachtige collectie.
Ik koos voor een tijdloze bureaulamp, die ik naderhand in de slaapkamer heb gezet. Mooi materiaal, heel zwaar en robuust.
De slaapkamer is bijna geheel wit en grijs van kleur, juist daarom staat de zwarte lamp hier heel stoer. Wat nog eens heel erg handig en praktisch is, er zit een lichtknopje op de plaat van de lamp.
Verder is de lamp in alle standen verstelbaar, bijvoorbeeld voor het lezen van boek. Of het mooi laten verlichten van de forexbordjes in de slaapkamer, waar ik enorm van geniet als ik kamer binnen kom.
Mijn mooiste Instagramfoto’s van de kinderen als een collage van kunststof bordjes op de muur. Deze bordjes kun je bestellen bij Via Martine. Heel makkelijk op de muur te plaatsen en weer te vervangen. Ook de poster van Sarah Van Peteghem van de blog Cocolapinedesign staat er heel erg mooi bij. Ik heb hem pas gekocht en staat helemaal bij de rest van de slaapkamer.
Ik ben erg blij met het geheel en vond het een hele fijne samenwerking!

 

Fijne week!
Martine

Select language