Nieuwe producten Via Martine met Model Fotografie

Nieuwe producten Via Martine met Model Fotografie

Een nieuw blog en een nieuw product, ik ben er trots op!
De produkten….posters, forex, kaarten en canvas met negen verschillende Model Foto’s op vier verschillende materialen vind ik zelf erg mooi geworden.

 

Het blijft spannend elke keer om met iets nieuws te komen. Je krijgt een idee en dat ontstaat ergens door. Vervolgens ga ik er dan eerst een tijd over nadenken, filosoferen en er van gedachten over wisselen. En dan moet het gewoon gebeuren, ineens valt alles op zijn plek.

 

Zo ook met dit nieuwe project. Foto’s van modellen, gemaakt door onder andere Lotje van Lotshots. Ik kwam met deze fotograaf in contact via mijn site. Ze plaatste een bestelling en ik werk geraakt door haar foto’s.
Al heel lang wilde ik iets doen met posters, forexborden, kaarten en canvas. Omdat wij alles zelf kunnen maken in eigen beheer, kan ik het hele proces begeleiden en sturen waar nodig.
Kleurtesten, materiaal, het gaat allemaal via mijn ogen en handen. Met een enthousiast team naast mij is het weer gelukt om iets moois te maken.

 

Ik hoop dat de nieuwe producten van Via Martine jullie een idee geven om je huis op een leuke manier te veranderen. Hoge kwaliteit drukwerk van prachtige beelden. De fotografie en styling is gedaan door Elvera van Schaik, bekend van Elv’s. Ze begrijpt precies de sfeer die ik wilde neerzetten. Elvera heeft prachtig werk verricht!
Uiteraard is het ook mogelijk om mij te benaderen voor wholesale.

 

Rest mij jullie een heel fijn weekend te wensen met veel inspiratie!

 

Martine.

Select language