Room+Board by Lynda Gardener

Room+Board by Lynda Gardener

OMG is wat jonge mensen vaak zeggen … schreeuwen … fluisteren … maar soms zeggen de iets oudere mensen dit ook hardop. Vooral als ze iets heel leuks zien. Eentje zoals ik.
Als je me beter kent, moet je weten dat ik van design, beetje kringloop, groen en een eenvoudig interieur hou.Dit interieur komt heel dichtbij. 

Lynda Gardener is een geweldige stylist, hotelier, verzamelaar en haalt het beste uit elke kamer en ruimte. Ze heeft een heel eigen stijl en handtekening. Neem een kijkje in haar nieuw te huren vakantiehuis Room+Board.Misschien ga ik ooit deze geweldige plek bezoeken.

(Onlangs had Australië verschrikkelijke bosbranden en maakte me zo verdrietig. De mensen die hun huizen zijn kwijt geraakt en al de prachtige dieren die stierven. Wat een vreselijke tragedie is dit voor Australie. Mijn gedachten zijn nog steeds bij iedereen die zich inzetten voor alle hulp die nodig is)

Select language