The Home and life of Marie Olsson Nylander / MO Interior

The Home and life of Marie Olsson Nylander / MO Interior

Ik neem jullie vandaag even mee naar Sicilië…. Een droomhuis wat gerenoveerd wordt door Marie Olsson Nylander en Bill Nylander.  Hier wonen ze met hun 4 kinderen, maar ook nog gedeeltelijk in het zuiden van Zweden.

Marie Olsson interieurstylist, antiek liefhebber, decorateur en heeft een bijzondere smaak. Ze heeft oog voor antiek, details, eigentijds en bijzonder kleurgebruik.

Alles wat ze doet lijkt zo natuurlijk en vooruitstrevend. Op haar eigen manier neemt ze ons mee in hun leven en werk situatie. Wat echt leuk is om te zien. Ook zij laat zien dat niet alles perfect hoeft te zijn, laat je huis een eigen creatie zijn. 

Ik volg Marie Olsson heel graag voor inspiratie en om te zien dat het ook anders kan.

Ik heb alle afleveringen van Husdrommar gekeken op aanraden van Desiree van het blog Vosgeparis, dankjewel nog hiervoor Desiree.

Marie Olsson heeft onlangs de nominatie ontvangen voor beste interieur, wat me overigens niet verbaasd, ze doet alles in haar eigen stijl. En dat maakt het zo bijzonder, niets is uit een boekje maar op gevoel.

Wat een inspiratie! Neem een kijkje op haar Instagram en kijk ook zeker hun avontuur van dit bijzondere huis in Sicilië dan begrijp je wat ik bedoel.

Bron: beelden van Marie Olsson Nylander

Select language