Tijd voor wat nieuws

Tijd voor wat nieuws

Ik vond het weer eens tijd worden voor wat nieuws!

En ging aan de slag met nieuwe kleuren voor de bestaande illustraties. Ik koos onder andere voor de kleuren blauw en bruin met zachte tinten zoals lila, creme en rouge.

Jorine heeft deze prachtige exemplaren voor mij ontworpen en door ze in een nieuw jasje lees kleurtje te steken, zijn ze weer helemaal van nu.

De kleuren passen perfect bij elkaar en met de zwart-wit modelfotografie zijn ze echt een mooi sterk samenspel van creatieve beelden.

De posters en forexborden zijn altijd van zeer hoge kwaliteit en blijven mooi. Het is een tijdloos design en voor elke ruimte geschikt. Thuis, op het werk, voor je winkel.

Alles combineert prachtig!

Ook bij de bestaande werken die je bijvoorbeeld al hebt van Via Martine. Pas ze maar eens toe en kijk naar het resultaat. Wil je een groter exemplaar dan 70×100 aarzel dan niet om mij een mail te sturen. info@viamartine.com

De beelden van de shoot met de nieuwe prints zijn gemaakt door Stephanie van @coosje_blog en de locatie was bij Sabrina van @sabrinavisual. We hadden een prachtige dag met een lekker zonnetje en alles stond even mooi zoals jullie kunnen zien.

Ik ben enorm benieuwd hoe de nieuwe illustraties in jou ruimte worden toegepast. Deel de beelden op Instagram en
tag mij vervolgens.

Leuk! Ik ben benieuwd.

Martine

Bron en fotografie: Via Martine

Select language