Tijdloze producten van Ferm Living bij Flinders

Tijdloze producten van Ferm Living bij Flinders

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen, en dat is nu 10 jaar geleden, ben ik nog meer ge├»nteresseerd geraakt in tijdloze producten. Spullen waar je lang mee doet en niet snel zat bent. 

Toen de kinderen klein waren, had ik het te druk met werken, zorgen etc. Nu ze iets ouder zijn kan ik meer in huis doen. 

Ik hou heel erg van design, maar kan me ook verlekkeren aan een oud tafeltje. Als het allemaal maar past en niet teveel diversiteit geeft. Rust, daar hou ik van. Ik weet het, tegenwoordig moeten we meer met kleur doen, maar dit doe ik dan om mijn manier. Niet teveel en af en toe iets extra’s. Ook vind ik het erg belangrijk om met vorm te spelen in huis. 

Met name kussens, vazen, bloemen en groen zijn mijn kleur uitspattingen. Nu viel mijn oog al heel lang op de staande plantenbox van Ferm living . Je ziet deze de laatste tijd steeds vaker. Nu mocht ik deze beauty in samenwerking met Flinders uitzoeken. Wat een pracht exemplaar!

Gemaakt van gepoedercoat metaal geeft deze plantenbox een stoer maar toch strak en stijlvol uiterlijk. Het fijn dat je er meerdere kanten mee op kan gaan. Je kunt de box volzetten met groen maar ook gewoon magazines of vazen in kwijt. Ook helpt het dat hij perfect is van formaat. Je kunt de plantenbox ook nog eens aanvullen met een extra tray erboven op, in een andere kleur.

Naast deze tijdloze plantenbak, heb ik ook een hele strakke pot van hetzelfde merk erbij. Goed van kleur (roestbruin) en model. Ik kan hem overal in mijn huis kwijt. Je kunt echt zien dat dit een design stuk is vanwege de vormen en de afwerking. 

Ik blijf van mening dat het veel fijner is om te kiezen voor tijdloos design dan te kiezen voor eenmalige trendy spullen. 
Deze twee blijven, en zoals de Denen zo mooi zeggen: kies voor kwalitatief goeie producten (liefst design) zodat je ze door kunt geven aan je kinderen. Dat vind ik een mooi uitgangspunt. 

Hele fijne week!
Martine X
Select language